Republic of Đorđe
Stranica 2 / 24. • Share •
Stranica 2 / 24. •
1, 2, 3 ... 13 ... 24 
Re: Republic of Đorđe
Lunke je napisao/la:ahhahahah Nicol verovatno....
Ja ne kapiram kako neko moze da voli pesmu koja jos nije ni izasla???
Ne mora da izađe, ako su u pitanju Nicole, Jennifer i Cheryl
A Gaga će biti prejaka vjerovatno, al treba čekati još

The Đole- Forumski Swagger
- Broj postova: 5642
Kontinent Helia
Zemlja: Republic of Djordje
Obavijest: Suck my cockiness.
aha sto posto ces ju poslati,hh ako ja pozelim šaljem ju ja,jednostavno najbrzi prst 

Veronica- administrator
- Broj postova: 11472
Veronica je napisao/la:aha sto posto ces ju poslati,hh ako ja pozelim šaljem ju ja,jednostavno najbrzi prst
Hmmm... Si sigurna ?

^.^ Swedish Hero- Forumski Šveđanin
- Broj postova: 8783
Kontinent Helia
Zemlja: Svérigeland
Obavijest: Sverige i mitt hjärta!
Djole94 je napisao/la:Lunke je napisao/la:ahhahahah Nicol verovatno....
Ne mora da izađe, ako su u pitanju Nicole, Jennifer i Cheryl![]()
Ovo je samo potvrda da ovde vecina glasa za pevaca a ne za njegovu pesmu
Pa i meni je Justin omiljeni pevac pa ne mogu da kazem da su mu sve pesme dobre i da ih volim,moram prvo poslusati pesmu pa onda oceniti a ne kao vecina ovde...hvalite ne pesmu,vec cele albume,a nista niste ni culi hahahahahahhahahah meni je to zaista smesno

Lunke- Forumski princ na belom konju
- Broj postova: 8603
Lunke je napisao/la:Djole94 je napisao/la:Lunke je napisao/la:ahhahahah Nicol verovatno....
Ne mora da izađe, ako su u pitanju Nicole, Jennifer i Cheryl![]()
Ovo je samo potvrda da ovde vecina glasa za pevaca a ne za njegovu pesmu![]()
Pa i meni je Justin omiljeni pevac pa ne mogu da kazem da su mu sve pesme dobre i da ih volim,moram prvo poslusati pesmu pa onda oceniti a ne kao vecina ovde...hvalite ne pesmu,vec cele albume,a nista niste ni culi hahahahahahhahahah meni je to zaista smesno![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Slažem se. I meni je Celine odlična, ali ipak mi nije svaka pjesma za 12,10,8. Neke pjesme su mi najviše za dva, tri boda.
Ali evo na HSCu su se potrefile samo najbolje meni.

Kontinent Helia
♥ Swedish Hero ♥ je napisao/la:Veronica je napisao/la:aha sto posto ces ju poslati,hh ako ja pozelim šaljem ju ja,jednostavno najbrzi prst
Hmmm... Si sigurna ?![]()
da
Veronica- administrator
Veronica je napisao/la:♥ Swedish Hero ♥ je napisao/la:Veronica je napisao/la:aha sto posto ces ju poslati,hh ako ja pozelim šaljem ju ja,jednostavno najbrzi prst
da
100% ??

Kontinent Helia
♥ Swedish Hero ♥ je napisao/la:Veronica je napisao/la:♥ Swedish Hero ♥ je napisao/la:Veronica je napisao/la:aha sto posto ces ju poslati,hh ako ja pozelim šaljem ju ja,jednostavno najbrzi prst
da
100% ??
da,a i da nisam,ti to neces slati,ti to mozes poslati samo ako zelis pobjedu,jer ti voliš samo baalde,ništa drugo osim toga

Veronica- administrator
Veronica je napisao/la:♥ Swedish Hero ♥ je napisao/la:Veronica je napisao/la:♥ Swedish Hero ♥ je napisao/la:Veronica je napisao/la:aha sto posto ces ju poslati,hh ako ja pozelim šaljem ju ja,jednostavno najbrzi prst
da
100% ??
da,a i da nisam,ti to neces slati,ti to mozes poslati samo ako zelis pobjedu,jer ti voliš samo baalde,ništa drugo osim toga
Nije istina, pa šaljem The Saturdays, a Lady Gagu volim i večina pjesama mi se sviđa.

Kontinent Helia
♥ Swedish Hero ♥ je napisao/la:Veronica je napisao/la:♥ Swedish Hero ♥ je napisao/la:Veronica je napisao/la:♥ Swedish Hero ♥ je napisao/la:Veronica je napisao/la:aha sto posto ces ju poslati,hh ako ja pozelim šaljem ju ja,jednostavno najbrzi prst
da
100% ??
Nije istina, pa šaljem The Saturdays, a Lady Gagu volim i večina pjesama mi se sviđa.![]()
a šta je znam,,sverigeland je ipak zemlja uspavanki,tako da nije za vas lady gaga
Veronica- administrator
Meni je svaka pjesma od PCD za 12, od J.Lo, kao i od Cheryl NIJE. Što kaže Svergi, potrefile su mi se one koje su bile za 12. Sad da neko pošalje Hold you down od J.Lo vjerovatno ne bi dobio ništa, jer mi je pjesma
Isto tako da neko pošalje Happy Hour, ili Don't talk about this love od Cheryl... A svaka pjesma od PCD meni zaslužuje 12 ;D
Što se tiče GaGe, ja ću prvi odustati od pjesme zbog Misfita, jer msm da svi znamo da je on najveći fan
Isto tako da neko pošalje Happy Hour, ili Don't talk about this love od Cheryl... A svaka pjesma od PCD meni zaslužuje 12 ;DŠto se tiče GaGe, ja ću prvi odustati od pjesme zbog Misfita, jer msm da svi znamo da je on najveći fan

- Broj postova: 5642
Kontinent Helia
Zemlja: Republic of Djordje
Obavijest: Suck my cockiness.
Veronica je napisao/la:♥ Swedish Hero ♥ je napisao/la:Veronica je napisao/la:♥ Swedish Hero ♥ je napisao/la:Veronica je napisao/la:♥ Swedish Hero ♥ je napisao/la:Veronica je napisao/la:aha sto posto ces ju poslati,hh ako ja pozelim šaljem ju ja,jednostavno najbrzi prst
da
100% ??
Nije istina, pa šaljem The Saturdays, a Lady Gagu volim i večina pjesama mi se sviđa.![]()
a šta je znam,,sverigeland je ipak zemlja uspavanki,tako da nije za vas lady gaga![]()
Ne moramo se vrjeđat. I ja sam više puta htio Gagu slati. Moguće je da će biti i u mom nf i to od sad češće.

Kontinent Helia
Djole94 je napisao/la:Meni je svaka pjesma od PCD za 12, od J.Lo, kao i od Cheryl NIJE. Što kaže Svergi, potrefile su mi se one koje su bile za 12. Sad da neko pošalje Hold you down od J.Lo vjerovatno ne bi dobio ništa, jer mi je pjesmaIsto tako da neko pošalje Happy Hour, ili Don't talk about this love od Cheryl... A svaka pjesma od PCD meni zaslužuje 12 ;D
Što se tiče GaGe, ja ću prvi odustati od pjesme zbog Misfita, jer msm da svi znamo da je on najveći fan
Nemaš ti šta odustajati radi Misfita, ko ju prvi stavi u NF ili interno odabere, njegova je, nema tu priče
Pa 70% foruma hoće da šalje 'Born This Way'.

Cvjećko- Forumski Japanac
- Broj postova: 10397
Kontinent Helia
Zemlja: Lightland
Obavijest: Swing all the way! - HSC 105
HIT! HIT! HIT!
NOVO!
Nicole Scherzinger
DON'T HOLD YOUR BREATH!
Nicole Scherzinger
DON'T HOLD YOUR BREATH!