Utisci
Stranica 2 / 18. • Share •
Stranica 2 / 18. •
1, 2, 3 ... 10 ... 18 
Re: Utisci
ee, možete prebacit SFSC u Vibes Graveyard 

Duje- Broj postova: 3806
Kontinent Helia
Zemlja: Trau
Obavijest: HSC 93 | Iva Herceg | Mirage

Duje je napisao/la:ee, možete prebacit SFSC u Vibes Graveyard
to sam i ja mislila, a u tu temu gdje je sad SFSC 01, će se otvarati nova EFSC natjecanja, right? : )

sandy- Broj postova: 3326
Kontinent Helia
Zemlja: Vennezia
Obavijest: ...
sandy je napisao/la:Duje je napisao/la:ee, možete prebacit SFSC u Vibes Graveyard
to sam i ja mislila, a u tu temu gdje je sad SFSC 01, će se otvarati nova EFSC natjecanja, right? : )
il je bolje tamo u efsc history pa nek svi budu

Kontinent Helia

Ja cu samo reci da obozavam Novu Godinu i Bozic.Sto se mene tice ovo bi moglo stajati cele godine.

Leo- Forumski doktor
- Broj postova: 14201
Kontinent Helia
Zemlja: Fairyland
Obavijest:
Duje je napisao/la:sandy je napisao/la:Duje je napisao/la:ee, možete prebacit SFSC u Vibes Graveyard
povijest je ono što je prošlo, a natjecanje koje je aktualno treba biti istaknuto, vrloooo logično

Kontinent Helia
sandy je napisao/la:Duje je napisao/la:sandy je napisao/la:Duje je napisao/la:ee, možete prebacit SFSC u Vibes Graveyard
povijest je ono što je prošlo, a natjecanje koje je aktualno treba biti istaknuto, vrloooo logično
znam ja što je history, al bilo bi bolje da sve tamo stoji a da se iz imena makne history
ustvari, meni je svejedno

Kontinent Helia

Duje je napisao/la:sandy je napisao/la:Duje je napisao/la:sandy je napisao/la:Duje je napisao/la:ee, možete prebacit SFSC u Vibes Graveyard
znam ja što je history, al bilo bi bolje da sve tamo stoji a da se iz imena makne history![]()
ustvari, meni je svejedno![]()
pa ljepše je i logičnije da je aktualno natjecanje istaknuto (jednako kao što je slučaj sa HSC-om) 
Kontinent Helia
sandy je napisao/la:Duje je napisao/la:sandy je napisao/la:Duje je napisao/la:sandy je napisao/la:Duje je napisao/la:ee, možete prebacit SFSC u Vibes Graveyard
znam ja što je history, al bilo bi bolje da sve tamo stoji a da se iz imena makne history![]()
ustvari, meni je svejedno![]()
pa ljepše je i logičnije da je aktualno natjecanje istaknuto (jednako kao što je slučaj sa HSC-om)
ok you won

Kontinent Helia

![]()
ok you won
![]()
nadam se da je prijedlog usvojen
Kontinent Helia
Ovo nije tema predloga! :-P
Ali da, tako je. U povijest se stavljaju stara izdanja, a ostala su istaknuta u Vibes.
Ali da, tako je. U povijest se stavljaju stara izdanja, a ostala su istaknuta u Vibes.

Vladan- Broj postova: 3765
Kontinent Helia
Zemlja: Tonnerre
Obavijest:

Forum je extra...dugo na bolji nisam naišao...Stvarno je sve super..i ekipa...i teme...sve

Sa kuula – mu südamel on hääl.
(listen – my heart has a voice)
(listen – my heart has a voice)

rändajad- Forumski previše-komplikuje
- Broj postova: 4719
Kontinent Helia
Zemlja: Griffin Empire
Obavijest: Mina olen parim!
randajad je napisao/la:Forum je extra...dugo na bolji nisam naišao...Stvarno je sve super..i ekipa...i teme...sve![]()
![]()
To je sigurno zbog mene

Misfit- Forumski monster
- Broj postova: 4055
Kontinent Helia
Zemlja: Fabray (ex. Karloville)
Obavijest: HSC96 // Ça Plane Pour Moi

Ovaj novi dizajn nije nista posebno...ono gore gde su pp i ostale opcije je najgore do sad

Lunke- Forumski princ na belom konju
- Broj postova: 8603
Stranica 2 / 18. •
1, 2, 3 ... 10 ... 18 
Stranica 2 / 18.