Kako spriječiti nepoštenje?!
Stranica 2 / 2. • Share •
Stranica 2 / 2. •
1, 2
Re: Kako spriječiti nepoštenje?!
>>Been<< je napisao/la:Čekaj malo, meni nije jasno kako će ukidanje komentiranja pjesama pomoći da se spriječi nepoštenje ?! Ja ne moram komentirati nikakve pjesme, ali mogu dogovoriti "suradnju" preko PP-a, FB-a ili MSN-a... Uostalom, komentiranje pjesama je neobavezno i nema nikakvog utjecaja na glasanje, tako da to i nije najvažnija pokretačka snaga za nepoštenje. Svi mi volimo znati šta drugi misle o našoj pjesmi i kakav je "odaziv" drugih na tu pjesmu, tako da se meni ideja baš i ne sviđa... Ali, opet, kako god se vi dogovorite ja ću to poštovati i ponašati se u skladu s tim !
Da, ne utiče mnogo, ali su to najčešće teme raspravljanja. Dao mi je desetku, a sad mi ne da ni bod! Ili rekao je da mu se pesma dopada, dao mi je keca... I slično. I obično se glasovi dele na osnovu toga za koga mislimo da nam sigurno daje bodove, pa da uzvratimo (na osnovu komentara)...
Nije ovo velika prekretnica, slažem se, ali barem malo će da promeni situaciju nakon rezultata. Klanovi će i dalje biti prisutni, for sure.

Vladan- Broj postova: 3765
Kontinent Helia
Zemlja: Tonnerre
Obavijest:

Vladan je napisao/la:>>Been<< je napisao/la:Čekaj malo, meni nije jasno kako će ukidanje komentiranja pjesama pomoći da se spriječi nepoštenje ?! Ja ne moram komentirati nikakve pjesme, ali mogu dogovoriti "suradnju" preko PP-a, FB-a ili MSN-a... Uostalom, komentiranje pjesama je neobavezno i nema nikakvog utjecaja na glasanje, tako da to i nije najvažnija pokretačka snaga za nepoštenje. Svi mi volimo znati šta drugi misle o našoj pjesmi i kakav je "odaziv" drugih na tu pjesmu, tako da se meni ideja baš i ne sviđa... Ali, opet, kako god se vi dogovorite ja ću to poštovati i ponašati se u skladu s tim !
Da, ne utiče mnogo, ali su to najčešće teme raspravljanja. Dao mi je desetku, a sad mi ne da ni bod! Ili rekao je da mu se pesma dopada, dao mi je keca... I slično. I obično se glasovi dele na osnovu toga za koga mislimo da nam sigurno daje bodove, pa da uzvratimo (na osnovu komentara)...
Nije ovo velika prekretnica, slažem se, ali barem malo će da promeni situaciju nakon rezultata. Klanovi će i dalje biti prisutni, for sure.
Sviđa mi se to. Ali istina je da je stvarno bezobrazno dati u nf-u 10-ku, a na glasanju u finalu 2 boda, to je nemoguće.

^.^ Swedish Hero- Forumski Šveđanin
- Broj postova: 8783
Kontinent Helia
Zemlja: Svérigeland
Obavijest: Sverige i mitt hjärta!
Drago mi je da ima dosta zanimljivih prijedloga, ovih dana zajedno s Veronicom pregledat ću sve opet i odabrat ćemo najbolje.

Pauly D- administrator
- Broj postova: 10877
Kontinent Helia
Zemlja: Alexandria
Obavijest:
Ma to komentiranje će možda promjeniti jako malo, ionako se to više ne obavlja preko foruma, znam iz prve ruke 

Misfit- Forumski monster
- Broj postova: 4055
Kontinent Helia
Zemlja: Fabray (ex. Karloville)
Obavijest: HSC96 // Ça Plane Pour Moi

Skloniti krtice sa foruma i ostaviti samo postene forumase!

Casper- Broj postova: 295
Stranica 2 / 2. •
1, 2
Similar topics» [TUT] Kako nauciti BHOP
» Kako boost-ati server
» evo kako to majstori rade
» Kako smršaviti 6 kg u 16 godina :p
» Kako se služiti forumom..
» Kako boost-ati server
» evo kako to majstori rade
» Kako smršaviti 6 kg u 16 godina :p
» Kako se služiti forumom..