Portanija
Stranica 1 / 11. • Share •
Stranica 1 / 11. • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11 
Portanija
![]() | PORTANIJA Predsjednik: Ryan PhillippeGlavni grad: Jastup Himna: Lily Was Here by Dave Stewart & Candy Dulfer Nacionalna televizija: RTP Predsjednik delegacije: Darko Ječinac (DJ Conte) Članovi delegacije: DJ Kay Dee, Dan Balan, Aimée Ann Duffy, Deborah Anne Dyer, Maja Marković Jezici: portanski, klajski, darnijski Status: aktivna (od HSC10) |

Pauly D- administrator
- Broj postova: 10877
Kontinent Helia
Zemlja: Alexandria
Obavijest:
Re: Portanija
e ja na fejsu na chatu bila, i dobijem od prijatelja link i kad sam ga otvorila ono virus. i da bude jos gore kako sam ga ja otvorila on se tako samoposlao svim mojim prijateljima koji su bili online, i na srecu mnogi su skontali da je virus, ali nisu svi. a moj fejs kako odem tamo pocne da salje te poruke na chat i zato sam ga deaktivirala dok sutra ne resim problem u servisu... riknucu bez fejsa...
a da, zenska danas okinula na ispitu
a desila se jos jedna stravicna stvar...nzm jel ovde da ti pisem, jel gledas ti ovo??

a desila se jos jedna stravicna stvar...nzm jel ovde da ti pisem, jel gledas ti ovo??

Jelena_Jeca- Broj postova: 50
Jelena_Jeca je napisao/la:e ja na fejsu na chatu bila, i dobijem od prijatelja link i kad sam ga otvorila ono virus. i da bude jos gore kako sam ga ja otvorila on se tako samoposlao svim mojim prijateljima koji su bili online, i na srecu mnogi su skontali da je virus, ali nisu svi. a moj fejs kako odem tamo pocne da salje te poruke na chat i zato sam ga deaktivirala dok sutra ne resim problem u servisu... riknucu bez fejsa...
imaš PP tu gore gdje su ti message pa ne mora nitko gledati
tjmozete voditi privatan razgovor 
Veronica- administrator
- Broj postova: 11472
Veronica je napisao/la:Jelena_Jeca je napisao/la:e ja na fejsu na chatu bila, i dobijem od prijatelja link i kad sam ga otvorila ono virus. i da bude jos gore kako sam ga ja otvorila on se tako samoposlao svim mojim prijateljima koji su bili online, i na srecu mnogi su skontali da je virus, ali nisu svi. a moj fejs kako odem tamo pocne da salje te poruke na chat i zato sam ga deaktivirala dok sutra ne resim problem u servisu... riknucu bez fejsa...
imaš PP tu gore gdje su ti message pa ne mora nitko gledatitjmozete voditi privatan razgovor
Skontah kad sam poslala, jos se ja ovde ne snalazim...

Jelena_Jeca- Broj postova: 50
Glasajte u nasem NF ----> http://www.eurosongforum.com/t1014-portanija-nf-hsc-40#77727
Dakle, glasajte u anketi, a mozete i prokomentarisati pesme.
Dakle, glasajte u anketi, a mozete i prokomentarisati pesme.

Mara- Broj postova: 2410
Kontinent Helia
Zemlja: Portanija
Obavijest: /
JELENA ROZGA - SAD IL' NIKAD
HSC 40
HSC 40

Kontinent Helia
Svima sam veceras glasala u NF! Ajde sada jedan pljesak za mene
Ako ne budu sad svi glasali u mom predstojecem NF bice belaja!
Ako ne budu sad svi glasali u mom predstojecem NF bice belaja!

Kontinent Helia
Marija je napisao/la:Svima sam veceras glasala u NF! Ajde sada jedan pljesak za mene![]()
Ako ne budu sad svi glasali u mom predstojecem NF bice belaja!![]()
![]()
![]()
bravo! samo tako nastavi 

Tinchey- Forumski iluminat
- Broj postova: 8914
Kontinent Helia
Zemlja: Illumia
Obavijest: I'm In Love
Marija je napisao/la:Svima sam veceras glasala u NF! Ajde sada jedan pljesak za mene![]()
Ako ne budu sad svi glasali u mom predstojecem NF bice belaja!![]()
![]()
![]()
Imam 5 upravo otvorenih i spremam se glasati

Navala NF-a

Misfit- Forumski monster
- Broj postova: 4055
Kontinent Helia
Zemlja: Fabray (ex. Karloville)
Obavijest: HSC96 // Ça Plane Pour Moi

Portanija odustaje od takmicenja do daljnog!
Upravo sam saznala jednu informaciju u vezi predhodnog takmicenja, preko cega ja zaista ne mogu da predjem iako nema direktne veze sa mnom. Necu reci sta je u pitanju, jer taj ko je ostecen to i zna... a pre svega ne zelim nove rasprave. Toliko.
Upravo sam saznala jednu informaciju u vezi predhodnog takmicenja, preko cega ja zaista ne mogu da predjem iako nema direktne veze sa mnom. Necu reci sta je u pitanju, jer taj ko je ostecen to i zna... a pre svega ne zelim nove rasprave. Toliko.

Kontinent Helia
Aaaa daaaj...

I reći ćeš onda svoje tamne riječi
Sada je ovo gnijezdo već gotovo
Crknut će taj pas pseći
Od samih
Jada
A ja ću začudo još na zemlji prisutan sniti